Onze Partners

Wilt u als bedrijf ook graag dat wij uw ideeën meenemen in ons onafhankelijk advies? Wij staan altijd open voor de nieuwste technieken. Neem dan contact met ons op.

Nixwell


De expert bij complexe zonne-installaties & solarvraagstukken.

Bouwbedrijf Tuin


Groots in Passief bouwen en renoveren.

EnergieLabel West-Friesland


Energielabels en maatwerkadviezen.

Installatiebedrijf Schaafstra


Staat voor Duurzaam, Kwaliteit, Service en Deskundigheid

Combine Energy


Totaal concept ontwikkelaar voor All electric toepassingen voor nieuwbouw en bestaande bouw.

LED Support


Elke lichtbron kan vervangen worden voor LED!

LVS


LVS levert en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige elektrische verwarmingsprodukten, thermostaten, regelingen, regelkasten en regelpanelen.

Energienulshop


De plek voor energiebesparing

Quartet Projecten


Voor de nabije toekomst is onze missie en visie helder: efficiënt, duurzaam en onderhoudsarm bouwen. Door optimaal gebruik te maken van de energie van zon, wind en bewezen technieken, streven we naar een zo minimaal mogelijke inzet van technische installaties. Daarnaast is er extra aandacht voor het materiaalgebruik; door hier de juiste keuzes in te maken kunnen we de (terugkerende) onderhoudskosten van gebouwen sterk verminderen.

Haneco Services


Advies in het versnellen van de energietransitie is een vak apart. Door de juiste toepassingen op het juiste moment toe te passen komen we gezamenlijk een stuk verder.

OSH


Alles staat bij ons in het teken van duurzaamheid, toekomst, efficiëntie en energiezuinigheid. Wij zien oneindig veel mogelijkheden als het gaat om innovatie, systemen en het complete bijbehorende proces rondom duurzame energie. Hierin komt onze passie voor warmte volledig tot uw recht! One Solution Holland (OSHbv) is exclusief distributeur van de warmtewisselaars, dry coolers en tapwatersystemen van Alfa Laval, Waterkotte warmtepompen. ONE duurzame modulaire plug & play energie-installaties

iQ Group


iQ-group is uw deskundige partner in het realiseren van energiesparing in uw vastgoed. Wij inventariseren de huidige situatie van uw kantoor en/of bedrijfspand en geven door middel van een potentie-analyse vervolgens een helder beeld van uw besparingsmogelijkheden. We geven geïntegreerde adviezen en oplossingen om uw onroerend goed zo energieneutraal mogelijk te maken.

ELF installatiepartner


Kwaliteit, transparantie, maatwerk en duurzaamheid zijn onze vier belangrijkste kernwaarden. Het zijn de principes waar vanuit wij handelen en waar we rekening mee houden. Wij werken met heldere prijzen en geven eerlijke adviezen, altijd. Alvorens we bepaalde werkzaamheden voor u uitvoeren, doen we dan ook vaak oriënterende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld een warmteverliesberekening om te bepalen of een bepaalde oplossing écht de juiste is. Blijkt een warmtepomp niet geschikt? Bijvoorbeeld omdat uw woning niet optimaal geïsoleerd is, dan geven we dit vroegtijdig bij u aan. “Zonder voorwerk, geen maatwerk!”, zeggen we altijd maar.

Duurzame installatiegroep


De Duurzame installatiegroep zijn gespecialiseerde installateurs met ervaring in het opleveren van energetisch energie neutrale woningen door het installeren van warmtepomp installaties, warmte-opslag, elektrische opslag, eigen productie elektriciteit en decentrale ventilatie. Wij werken met een slimme en makkelijk toe te passen oplossingen om woningen duurzaam te verwarmen. Installateurs krijgen de laatste ontwikkelingen mee met product trainingen om de toepassingen goed en effectief te kunnen installeren.

WoonDuurzaam


Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met u delen. Het is ons doel u te helpen uw woning te verduurzamen. Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal. Dit doen we door met u te praten over wat u belangrijk vindt. Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om u te helpen uw woning te verduurzamen. Dit gesprek en het onderzoek gaan over de technische en uw persoonlijke financiële mogelijkheden. We hebben het over wat de wensen zijn maar ook over waar u behoefte aan heeft. Een goede balans tussen uw wensen en onze behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.