Warmtepomp Boilers

Warmtepompboiler = duurzaam tapwater

De COMBINE warmtepompboiler is een nieuwe lijn van lucht-water en thermodynamische warmtepompen die op een zuinige en duurzame manier warm tapwater levert. 

De warmtepomp verwarmt het water tot 60 ºC. Dit doet het gebruik makend van de energie van de lucht binnenshuis of van buiten. Het ontwerp van de COMBINE warmtepompen is zeer compact ontwerp wat installatie binnenshuis ideaal maakt. De COMBINE  warmtepompboilers werken hetzelfde als een normale boiler. Alleen maakt het niet gebruik van de fossiele brandstof gas. Het gas wordt vervangen door een duurzame en gratis oplossing: lucht.

 

Warmtepompboiler in verschillende maten

De kleinere modellen van de COMBINE warmtepompboiler zijn geschikt voor de warmwatervoorziening van de kleinere en grotere woningen. Het grootste model, de COMBINE 500W, heeft een grotere capaciteit en is zeer geschikt om warm tapwater te leveren voor sportclubs, hotels, verzorgingstehuizen ed.

Alle modellen zijn leverbaar als warmtepomp boiler en als thermodynamische warmtepomp. De thermodynamische warmtepompen maken gebruik van thermodynamische panelen die energie opnemen uit de buitenlucht, zowel overdag als ´s nachts. Het voordeel van deze panelen is dat ze geluidloos zijn en weinig onderhoud nodig hebben.

Warmtepompboiler gebruiken voor uw CV?

Wilt u de warmtepompboiler niet alleen gebruiken voor warm tapwater maar ook voor de centrale verwarming? Dan kunt u ook kiezen voor de COMBINE WH series.
De COMBINE WH series is als hybride aan te sluiten op uw bestaande cv installatie, u reduceert hiermee uw gasverbruik met wel 60%

Kleinere appartementen of passief gebouwde woningen kunnen de COMBINE WH al basisverwarming inzetten, Met zijn verwarmingsvermogen van 4KW is deze het meest toegepaste warmtepompboiler van dit moment

 

Wilt u meer informatie over de COMBINE producten, neem gerust contact met ons op