Partners

Partners

Wilt u als bedrijf ook graag dat wij uw ideeën meenemen in ons onafhankelijk advies? Wij staan altijd open voor de nieuwste technieken.

Neem dan contact met ons op.

Haneco Services

Advies in het versnellen van de energietransitie is een vak apart. Door de juiste toepassingen op het juiste moment toe te passen komen we gezamenlijk een stuk verder.

Energienulshop

De plek voor energiebesparing

QS Ventilatie & Luchtbehandeling

QS Ventilatie & Luchtbehandeling is uw partner op het gebied van ventilatie in de woningbouw. Wij leveren , monteren, onderhouden en reinigen ventilatiesystemen met mechanische afzuiging of balansventilatie, met warmteterugwinning (WTW) vanaf de ventilatie unit tot aan de ventielen en dakdoorvoeren.

Nixwell Solar projecten

De expert op complexe zonneinstallaties & solarvraagstukken,

LED Support

Elke lichtbron kan vervangen worden voor LED!

EnergieLabel West-Friesland

Energielabels en maatwerkadviezen.

Bouwbedrijf Tuin

Groots in Passief bouwen en renoveren

Installatiebedrijf Schaafstra

Staat voor Duurzaam, Kwaliteit, Service en Deskundigheid

Combine Energy

Totaal concept ontwikkelaar voor All electric toepassingen voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Quartet projecten

Voor de nabije toekomst is onze missie en visie helder: efficiënt, duurzaam en onderhoudsarm bouwen. Door optimaal gebruik te maken van de energie van zon, wind en bewezen technieken, streven we naar een zo minimaal mogelijke inzet van technische installaties. Daarnaast is er extra aandacht voor het materiaalgebruik; door hier de juiste keuzes in te maken kunnen we de (terugkerende) onderhoudskosten van gebouwen sterk verminderen.

Eco Concepts

Wij geloven niet in schaarste van energiebronnen. De zon produceert in ruim een uur meer energie dan de hele planeet nodig heeft voor een jaar. Als wij slim omgaan met energiebronnen als de zon, lucht en grond, kunnen we gezonder en milieuvriendelijker wonen en werken.

OSH

Alles staat bij ons in het teken van duurzaamheid, toekomst, efficiëntie en energiezuinigheid. Wij zien oneindig veel mogelijkheden als het gaat om innovatie, systemen en het complete bijbehorende proces rondom duurzame energie. Hierin komt onze passie voor warmte volledig tot uw recht! One Solution Holland (OSHbv) is exclusief distributeur van de warmtewisselaars, dry coolers en tapwatersystemen van Alfa Laval, Waterkotte warmtepompen. ONE duurzame modulaire plug & play energie-installaties

IQ Group

iQ-group is uw deskundige partner in het realiseren van energiesparing in uw vastgoed. Wij inventariseren de huidige situatie van uw kantoor en/of bedrijfspand en geven door middel van een potentie-analyse vervolgens een helder beeld van uw besparingsmogelijkheden. We geven geïntegreerde adviezen en oplossingen om uw onroerend goed zo energieneutraal mogelijk te maken.

LVS

LVS levert en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige elektrische verwarmingsprodukten, thermostaten, regelingen, regelkasten en regelpanelen.

ZonderGas.NU

Wilt u uw woning verduurzamen en afstappen van het gebruik van gas? ZonderGas kan u adviseren over de mogelijkheden en helpen bij gasloos wonen.