Solarsenergy
Bas Kolff
Solarsenergy
Diemen
Bas Kolff

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

solarsenergy, opgericht in 2010, heeft bij duizenden particuliere en zakelijke klanten in alle provincies van Nederland zonnepanelen geïnstalleerd. solarsenergy’s klanten bestaan uit huiseigenaren, huurders, VvE, woningbouwverenigingen, gemeenten en bekende zakelijke klanten zoals Stadgenoot, Rabobank en FGH Bank.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?

solarsenergy levert betere energie
solarsenergy is een van de leidende bedrijven voor het leveren en installeren van complete zonnepanelen systemen aan klanten in Nederland. Wij zorgen dat zonnestroom goedkoper is voor huiseigenaren, huurders, VvE, woningbouwverenigingen, gemeentes en zakelijke klanten dan de stroom van uw vaste stroom leverancier die stroom levert van stroom centrales die draaien op kolen, gas of olie.

solarsenergy levert in heel Nederland
solarsenergy is zeer ervaren in het monteren van complete zonnepanelen systemen. Onze monteurs hebben meer dan duizend systemen in heel Nederland geïnstalleerd. Wij zorgen voor een turn-key oplevering van de projecten.

Onafhankelijk advies
solarsenergy maakt het makkelijk voor de klant om over te stappen op zonne-energie door goed te kijken naar het huidige stroomverbruik van de klant en eventueel te adviseren waar verbeteringen kunnen worden behaald. solarsenergy onderscheidt zich daarnaast van andere aanbieders in Nederland door het gehele traject van advies tot oplevering volledig in eigen beheer uit te voeren.

Het advies wordt persoonlijk gegeven door het solarsenergy team. Bij het solarsenergy team is flexibiliteit zeer belangrijk, zodat we u zo goed mogelijk door het gehele traject kunnen begeleiden.

Kwaliteit en veiligheid
solarsenergy beschikt over meerdere montageteams inclusief elektromonteurs die werkzaamheden in de meterkast kunnen uitvoeren. Het montage team beschikt over alle benodigde materialen en expertise om de projecten veilig en kwalitatief hoogwaardig op te leveren.

Voor solarsenergy is kwaliteit en service zeer belangrijk. Onze monteurs en elektriciëns zijn uitvoerig getraind en hebben de juiste kwalificaties om projecten van hoge kwaliteit op te leveren. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op onze installatie werkzaamheden.

Veiligheid is voor solarsenergy van groot belang en gezekerd werken is een vereiste voor de monteurs. Op platte en schuine daken zal er dan ook altijd een anker punt gemaakt worden waar de monteur zich aan kan zekeren. Alle monteurs van solarsenergy hebben een VCA certificering voor veilig werken.


Contactformulier voor Solarsenergy
beschikbaar in noord-holland


Om een specifieke vraag te stellen aan Solarsenergy kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.