Samen besparen

Samen sta je sterk, óók in het bedrijfsleven. Collectief inkopen levert flinke besparingen op in tijd en geld, met behoud van kwaliteit of zelfs tegen een hoger kwaliteitsniveau. DTE Europe streeft naar duurzaam ondernemerschap op elke werklocatie. Economisch voordeel behalen, door gezamenlijke inkoop van diensten en producten, maar altijd met oog voor een prettig en veilig ondernemersklimaat en aandacht voor het milieu.

Op basis van vrijwillige deelname kan voor de consument en  ondernemers een keuzepakket naar wens worden samengesteld. Vervolgens hanteert DTE Europe bij de invulling van het keuzepakket het Triple-P principe en zet offertetrajecten zowel lokaal, regionaal als landelijk uit. DTE Europe regelt de inkoop met ondernemers middels een open vizier, waarin inzicht wordt gegeven welke wegen er bewandeld zijn om de huidige prijsstelling te creëren. We hebben de kennis in huis, van gecompliceerde bespaarsystemen tot een klein zonnesysteem, van energie-inkoop tot samenwerkingsconvenanten met diverse betrokken partijen, etc.

DTE Europe is en blijft van mening dat samenwerken, ook in de toekomst een stabielere bron van werkgeleigenheid creëren zal zijn.
Kennis deling zal zorgen voor betere samenwerkingsverbanden. Maar nog belangrijker, samen weet men meer dan alleen.

Deelt u ook onze visie? Graag vertellen wij u hier meer over.