Over ons

 
Particulier

Duurzaam wonen stimuleren

Voornamelijk in de Nederlandse winters kunnen de stookkosten hoog oplopen.

Een consument wil de stookkosten laag houden, maar het huis wel goed verwarmen. Hoe doet gaat dat nu precies? En al die elektronische apparaten: hoe zorgen we ervoor dat het elektriciteitsverbruik tot een minimum beperkt wordt?

Onze missie

Onze missie is om een nieuw niveau van comfort te creëren voor het leven, door middel van innovatieve, hoogwaardige oplossingen en om een nieuw niveau van verwarmen te waarborgen, het energieverbruik te verminderen en de negatieve impact op het milieu aan te pakken.

Onze kernwaarden;

Innovatie

Kwaliteit

Duurzaamheid

 

Passende oplossingen aanbieden

DTE-Europe ontwikkeld, fabriceert en distribueert innovatieve energiepoplossingen op gebied van verwarming, energieopwekking en energiebesparing.
Ons team bestaat uit verschillende specialisten welke al decenia bezig zijn binnen de wereld van duurzame technieken.
Onze specialiteit is het combineren van, en optimaliseren van bestaande technieken. maar ook het doorontwikkelen van technieken welke een bijdrage kunnen leveren aan het versnellen van de huidige energie transitie. 
Door ons internationale netwerk zijn wij ook in staat om ontwikkelaars en fabrikanten uit verschillende landen met elkaar te laten samenwerken, om zo tot de meest optimale oplossing te komen.
Maar ook binnen Nederland helpen wij pioniers om van een idee tot een daadwerkelijk product te komen.