NAG
dhr R Visser
N.A.G. B.V.
Westknollendam
dhr R Visser

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

N.A.G. B.V. is één van de eerste bedrijven in Nederland met naadloze aluminium dakgoten en heeft sindsdien een terdege ervaring opgebouwd met het fabriceren en monteren van een dakgoot. Ook voor zinkwerk aluminium zetwerk en aluminium gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?

Architecten, woningbouwverenigingen, bouwondernemingen en projectontwikkelaars (om maar enkele doelgroepen te noemen) zijn kostenbewust. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en prijsbeheersing zijn dan de belangrijkste voordelen. Producten met deze eigenschappen verdienen meer dan normale aandacht.

De dakgoten van N.A.G. kenmerken zich bovendien door de eigen specifieke vormgeving, die aansluit op de wensen en eisen van de huidige architectuur.

De explosieve groei en doorbraak van aluminium dakgoten sinds 1995 is dan ook geen toeval.  

De productie van aluminium vergde in het verleden veel energie. Door het toepassen van de nieuwste technologieën is het energieverbruik sterk teruggedrongen. Meer dan 70% van het wereldwijd produceren van aluminium komt tot stand met behulp van waterkracht. Wist u dat meer dan de helft van de Nederlandse aluminium productie bestaat uit gerecycled materiaal?

Ook kunt u denken aan de eenvoudige toepassing, verwerking en vormgeving. Wanneer een LCA (Levens Cyclus Analyse) wordt gemaakt van ontstaan tot en met recycling scoort aluminium bijzonder hoog. Het hergebruik van aluminium is onbeperkt. Recycling geschiedt met maar 5% van de oorspronkelijke energiebehoefte!

De in aluminium gestoken energie gaat dus nooit verloren. Aluminium degenereert niet en kent geen emissie naar grond, lucht of water. Daarom mag als belangrijk voordeel gesteld worden, dat investeren in aluminium een investering is in het milieu.

Wat wij willen is duidelijk: “met u aan de slag voor een duurzaam product.”


Contactformulier voor NAG
beschikbaar in noord-holland


Om een specifieke vraag te stellen aan NAG kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.