NaBeij Bouw en Advies
Marchel Beijeman
NaBeij Bouw en Advies
Alkmaar
Marchel Beijeman

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

De werkzaamheden van NaBeij Bouw en Advies liggen voornamelijk op het gebied van funderingsherstel, onderhoud, renovatie en verbouw van woningen evenals het projectmatig uitvoeren van keuken- en badkamerprojecten. Daarnaast houden wij ons ook bezig met kleinschalige nieuwbouw van woningen, villa╩╝s, bedrijfsgebouwen etc.

De projecten worden hoofdzakelijk in Noord-Holland verwezenlijkt.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?
Wilt u een aannemer die u echt helpt van het begin tot het eind? En zoekt u iemand die u helpt om een zo duurzaam mogelijk resultaat te behalen? Dan bent u bij NaBeij Bouw en Advies aan het juiste adres.

Isolatievoorzieningen:

Tocht: het is de nachtmerrie van menig huisbezitter. U wilt een woning zonder gaten en kieren, een warm huis zonder teveel stookkosten. Daarom is goede isolatie ook zo belangrijk. Met de juiste isolatie en installatie weet u zeker dat uw huis tochtvrij en warm blijft en uw energierekening daalt. Wilt u ook een goed geïsoleerde woning en energie besparen?

Duurzaam bouwen:

Meer bereiken met minder schade aan het milieu. Dat is het uitgangspunt van NaBeij Bouw en Advies uit Alkmaar. Daarom bieden wij u oplossingen met duurzame materialen. Wij verzorgen energiebesparende oplossingen. Met kunststofkozijnen, dubbel glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie, kruipruimteisolatie, ventilatie en meer zorgt u voor een huis waarin u zich echt fijn voelt. Energie besparen met uw woning?


Contactformulier voor NaBeij Bouw en Advies
beschikbaar in noord-holland


Om een specifieke vraag te stellen aan NaBeij Bouw en Advies kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.