Maru
Edwin Schilder
Maru Systems
De Rijp
Edwin Schilder

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

Maru Systems is een innovatief bedrijf uit de Rijp, gespecialiseerd op het gebied van energiebesparing en energietechniek. Sinds 2007 zijn wij actief op de Nederlandse en Europese markt op het gebied van engineering, levering en installatie van zonnepanelen, off-grid systemen en energiebesparende toepassingen in de gebouwde omgeving. Met een eigen engineering afdeling en als Alpha partner van Siemens, hebben we afgelopen jaren veel uiteenlopende opdrachten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?

Solar
Al jaren hebben we ervaring in de verkoop, het plaatsen en installeren van zonnepanelen in zowel Nederland als België, voor particulieren als bedrijven. Maru Systems werkt alleen met de beste kwaliteitsmerken. Bij Solar werken wij met REC Solar panelen (REC bestaat als sinds 1996!), SMA (omvormers), Schletter bevestigingsmaterialen en Siemens schakelmateriaal van een Duitse producent. We beschikken over een eigen engineering afdeling die ons ondersteund bij het ontwikkelen van diverse installaties en constructies. Als erkend installateur van REC panelen krijgen we twee jaar extra garantie op de panelen!

Off-grid toepassingen – noodstroom voorzieningen:
De off-grid systemen die we reeds geëngineerd, geproduceerd en opgeleverd hebben afgelopen jaren, bestaan uit standaard pakketten voor vakantiewoningen en op maat gemaakte toepassingen voor bijzondere situaties, zoals bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting, koelcellen etc.. De meerwaarde van deze off-grid units is de door Maru Systems beheerste techniek dat bij uitval van de stroom vanaf het netwerk, er geen langdurig overnamemoment plaatsvindt door de unit, zodat de gebruiker het niet merkt dat de stroom overschakelt van het netwerk naar de off-grid units.

Hybride generatoren:
Als nieuw onderdeel van ons bedrijf hebben we vorig jaar het concept De Groene Aggregaat gelanceerd. Dit concept is ontstaan vanuit de off-grid projecten die we reeds hebben uitgevoerd in binnen en buitenland, in combinatie met energiebesparende maatregelen, waarbij evengoed een groot vermogen, tot 100 kVA gegenereerd kan worden.

Gerenommeerde bedrijven zoals KWS / Volker Wessels, BAM en verhuurbedrijf Boels behoren tot onze klantenkring. Het concept van De Groene Aggregaat zijn we momenteel internationaal aan het uitbreiden, aangezien wereldwijd behoefte is aan dit off-grid systeem. Door de unieke roterende arm is De Groene Aggregaat een zeer mobiele, hybride generator die ruim 60% brandstof bespaart ten opzichte van reguliere generatoren. Verkrijgbaar in verschillende vermogens tot 100kVA en geschikt voor vele doeleinden.

Voor meer informatie over ons Maru Systems verwijzen wij u naar onze website
www.maru-systems.com en naar www.degroeneaggregaat.nl


Contactformulier voor Maru
beschikbaar in noord-holland


Om een specifieke vraag te stellen aan Maru kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.