Lucht water Warmtepompen

DTE Europe bv is leverancier van o.a. WATERKOTTE warmtepompen.
Maar waarom WATERKOTTE?

Vanwege hun high-end warmtepompen met gerenommeerd design, efficiëntie in energie verbruik, onderscheiding in comfort, servicevriendelijke apparaat opbouw, hoge kwaliteit en lange levensduur.


Made in Germany is immers de garantie voor betrouwbaarheid en degelijkheid. WATERKOTTE heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen.
Met het oog op toekomstige ontwikkelingen is men voortdurend op zoek naar de beste oplossing. Dit heeft geresulteerd in volledig vernieuwde geothermische- en lucht warmtepompen waar wij u graag kennis mee laten maken.

 

WATERKOTTE - pionier van de warmtepomptechnologie

In 1969 ontwikkelde en installeerde Klemens Waterkotte als eerste een warmtepomp in Duitsland. Hij was daarmee pionier van een nieuwe technologie. Om zijn baanbrekende uitvinding ook bruikbaar te maken voor anderen richtte hij een onderneming op, die tegenwoordig zijn naam draagt. Klemens Waterkotte was altijd op zoek naar de beste technische oplossing en het efficiëntste systeem. WATERKOTTE-warmtepompen moesten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Deze principes gelden vandaag de dag nog net zo sterk als toen.

High End warmtepompen en referentieklasse

Warmtepompen van WATERKOTTE hebben een zeer lange levensduur. Er zijn pompen die al bij na 40 jaar geleden geïnstalleerd werden en momenteel nog steeds dienst doen. WATERKOTTE beschikt daarmee over jarenlange knowhow en de beste referenties. De lucht- en aardwarmtepompen worden uitsluitend gefabriceerd in de fabriek in Herne. Made in Germany is de garantie voor een uitstekende productkwaliteit.
Zij produceren warmtepompen in vermogensklassen van 2 kW tot 1.000 kW. Dit vermogensspectrum - waar vrij wel geen andere fabrikant aan kan tippen - geeft al aan over welke gefundeerde kennis onze onderneming beschikt. Zij zijn trots op hun zeer goede COP’s (Coëfficiënt of Performance), Ook zijn zij meervoudig bekroond vanwege hun productdesign en de moderne besturingssystemen.

Een heldere assortimentsstructuur - oplossingen voor iedere behoefte

Wij vinden dat Warmtepompen, specialistenwerk is, om deze reden vind u geen uitgebreide informatie op onze website, maar verwijzen wij door naar de fabrikant.
Van het instapmodel de Basic Line tot een industriële warmtepomp. Welke serie en welk systeem het meest geschikt voor uw klant is, kunnen wij het best bespreken in een adviserend gesprek.

Neem hiervoor contact op met ons op.