Haneco
Johan van Diessen
Haneco Duurzame Techniek en Energie
't Zand
Johan van Diessen

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

Haneco Services is een onafhankelijk adviesbureau voor particulieren, bedrijven, VVE’s woon coöperaties en overheid. Wij adviseren op gebied van energetische maatregelen, bemiddelen als intermediair en verzorgen de volledige begeleiding van de projecten.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?
Haneco Services is ontstaan vanuit de behoefte om als inwoners en ondernemers, duurzame maatregelen toe te willen passen maar geen idee te hebben waar te beginnen. Om nu echt iets te doen voor onszelf, de generaties na ons en het milieu hebben wij het initiatief op ons genomen hierop te anticiperen.

Onze specialiteit is onafhankelijk advies en bemiddeling op gebied van energetische maatregelen. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers, en zijn van mening dat voor elk probleem er een maatwerk oplossing voor handen is.

Met het oogpunt op het nieuwe energieakkoord hebben wij het initiatief genomen te starten met een energieplein en deze te koppelen aan een kenniscentrum. Tevens deze ook te delen met verschillende gemeenten in Nederland.

Onze doelstelling binnen het energieplein is om meer bedrijven samen te laten werken en vooral aannemers en ondernemers in duurzame technieken te ondersteunen. Vraagbaak en ruggensteun te bieden, maar ook te kunnen voorzien in vraag en aanbod.

Onze toekomst ziet er positief uit.

Met ondertussen en team van 8 adviseurs, een volledig ingerichte denktank en wisselend expertise op gebied van duurzaamheid en technieken met de daarbij behorende goede samenwerking met diverse partijen hebben wij een mooi concept wat een steentje bijdraagt aan het verduurzamen van Nederland en ten goede komt van het Milieu


Contactformulier voor Haneco
beschikbaar in noord-holland


Om een specifieke vraag te stellen aan Haneco kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.