FBF
FBF Groep
Joure

Omschrijving van de aard van de werkzaamheden van het bedrijf.

De FBF Groep wil graag uw partner zijn in duurzaamheid. Wij zorgen er graag voor dat uw gevel en dak jaren langer meegaan, dan u bij aanschaf zou verwachten. Ook helpen wij u graag te besparen op energieverbruik en uw CO2-uitstoot te verminderen en zo maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door te besparen op uw energierekening of door de levensduur te verlengen verdient de investering zichzelf terug.

De FBF Groep is de verzamelnaam van een aantal werkmaatschappijen:

Wij bieden een scala aan producten en oplossingen voor onze klanten voor wat uw gevel en dak betreft, inclusief isolatie van uw spouwmuren en kruipruimtes. Hierbij is de focus naast de traditionele voegwerkzaamheden steeds meer komen te liggen op de thema's: duurzaamheid, innovatie, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan gedacht worden aan CO2-reductie en duurzame oplossingen. Voorbeelden van duurzame oplossingen voor uw gevel en dak zijn: het aanbrengen van een beschermende laag op uw gevel of dak en/of het isoleren van uw spouwmuren en kruipruimtes. Hiermee spelen wij niet alleen in op de trend richting duurzaamheid in de markt, maar dragen wij ook ons steentje bij aan een betere wereld. Wij geloven dat innovatie een bijdrage levert aan duurzame groei, én innovatief ondernemerschap zit al jaren in onze genen.

Wij hebben passie voor ons vak en willen graag uw partner zijn voor maatschappelijk verantwoorde oplossingen voor uw gevel en dak.

Op welke manier zijn jullie actief in duurzaamheid?
We zijn als bedrijf betrokken bij verschillende energieloketten in verschillende gemeentes en natuurlijk adviserend bij de verschillende subsidiemogelijkheden (indien aanwezig).

Ook nu bij het energie bespaar loket willen we graag ons steentje weer bijdragen.

Missie en visie
Missie (waarvoor staan):
Samen op een maatschappelijk verantwoorde en veilige wijze bouwen aan duurzame oplossingen voor uw gevel en dak door inzet van onze kennis en vakmanschap, met onze betrokken medewerkers. Klanten helpen ambities te verwezenlijken, waarbij wij zorgen voor een vlekkeloos en soepel proces door uitstekende en prettige samenwerking met betrokken partijen en eindgebruikers. Al met al, projecten waar we samen met onze klanten trots op zijn. Wij geloven dat innoveren bijdraagt aan duurzame groei en staan ook steeds weer open voor nieuwe duurzame oplossingen en zijn bereid hierin te investeren.

Visie (waarvoor gaan):
Wij geloven dat een goed en gezond leefklimaat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van mensen en aan positieve ontwikkeling van onze maatschappij. Hierdoor kiezen wij steeds meer voor duurzame oplossingen als impregneren, het coaten van dakpannen of het overstappen op een wit dak. Wij zijn een menselijk bedrijf gekenmerkt door een nuchtere no-nonsense mentaliteit, waardoor samenwerken niet alleen prettig, efficiënt en slagvaardig is, maar waardoor onze relaties ook de aandacht krijgen die zij verdienen. Uw probleem is onze zorg. Integriteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, dit is de enige manier om relaties op lange termijn op te bouwen met opdrachtgevers, adviseurs, architecten, onderaannemers, leveranciers, medewerkers, etc. Veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu staan hoog in het vaandel, waardoor we gebouwd zijn voor de uitdaging!


Contactformulier voor FBF
beschikbaar in friesland


Om een specifieke vraag te stellen aan FBF kunt u dit formulier invullen en dan neemt iemand van dit bedrijf of van het energie bespaarloket binnen een week contact met u op.
Om spam te voorkomen vragen wij u dit veld in te vullen.